Olīvu un saulē kaltētu tomātu krēms

Viena pavisam vienkārša un ātri pagatavojama uzkoda – olīvu un saulē kaltētu tomātu krēms. Šoreiz ar itālisku garšas buķeti. Noderēs ballītēm vai vienkārši dažādojot savas brokastis, pamēģinot kaut ko savādāku par klasiskajām siermaizītēm vai tomātu maizītēm.

Nekādas papildus garšvielas šim krēmam nevajag, jo visas sastāvdaļas gana labi papildina viena otru. Ja izmanto blenderi, tad šādas uzkodas  pagatavošana aizņems apmēram 5 min.

Nepieciešams:

  • 200 g svaigais siers bez piedevām, piemēram, Kārums.
  • 10 gab. melnās olīvas bez kauliņiem
  • 5-8 gab. saulē kaltēti tomāti
  1. Tomātus un olīvas sīki sasmalcina vai sablendē. Sajauc kopā ar svaigo sieru. Olīvu un saulē kaltētu tomātu krēms gatavs. Pasniedz ar grauzdētas ciabatas maizes šķēlēm. Vienkārši, ātri un garšīgi!
3
93

Ieraksti savu komentāru

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.